PROJEKT AKTIVNO V POLETJE

Aktivno v poletje je prireditev, ki jo organizira MIKK in se bo izvajala od 1. julija 2017 do 31. avgusta 2017, vsak dan med 9:00 – 12:00 in 15:00 – 20:00, vse dni v tednu razen ob nedeljah in praznikih.
Prireditev je namenjena mladim, otrokom in na splošno vsem, ki se radi družijo na prostem. V sklopu prireditve bo v MIKKu na voljo raznorazna oprema za rekreacijo (oprema za badminton, leteči diski-frizbiji, žoge, ipd.), organizirana bo tudi vodena vadba na prostem, brez pripomočkov 2x tedensko po 1uro na dan, v torek in četrtek, ki jo bo vodil kineziolog Mitja Dišič, občasno bodo potekale tudi kreativne delavnice in predavanja. Svoje aktivnosti bodo predstavila tudi nekatera društva in mladinske organizacije.
Glavno dogajanje bo potekalo na travniku pred murskosoboškim gradom, občasno pa tudi na Grajskem dvorišču, ploščadi in v Trubarjevem drevoredu. Za aktualen program prireditve spremljajte MIKKovo spletno stran: www.mikk.si ali pa našo facebook stran: https://www.facebook.com/mikk.ms/. Vabljeni vsi, ki bi radi aktivno in v dobri družbi preživeli počitnice!!
Projekt je sofinanciran s strani Mestne občine Murska Sobota.
DELI