JAVNI POZIV – “MIKKAVNO POLETJE NA GRAJSKEM DVORIŠČU”

Mladinski informativni in kulturni klub (MIKK) v Murski Soboti vas vabi, da se pridružite našemu kulturnemu programu novega projekta “MIKKavno poletje na Grajskem dvorišču” in postanete del nepozabnih kulturnih dogodkov na edinstveni lokaciji na grajskem dvorišču.
V MIKK-u verjamemo v moč kulture pri ustvarjanju čudovitih poletnih trenutkov in povezovanju skupnosti. Zato smo pripravili program dogodkov, ki bo oživil Grajsko dvorišče.
K sodelovanju vabimo glasbenike, Dj-je, gledališke skupine, pesnike, pisce in druge ustvarjalce na področju kulture, ki bi želeli s svojim programom obogatiti naš kulturni program. Ne glede na vaše izkušnje ali umetniško področje, vas vabimo, da se nam pridružite in prispevate svoje ideje ter energijo k ustvarjanju edinstvenih kulturnih doživetij.
Naša želja je, da Grajsko dvorišče zaživi s koncerti, gledališkimi predstavami, plesnimi nastopi, literarnimi večeri, razstavami in drugimi kulturnimi dogodki. 
“MIKKavno poletje na Grajskem dvorišču” je odlična priložnost za predstavitev vašega dela, mreženje z drugimi ustvarjalci in pridobivanje novih izkušenj. Hkrati pa boste postali del čudovitega kulturnega dogajanja, ki bo navduševalo obiskovalce in soustvarjalo nepozabne poletne večere v Murski Soboti.
Če želite sodelovati v našem projektu “MIKKavno poletje na Grajskem dvorišču”, nas kontaktirajte preko našega maila info@mikk.si ali se oglasite neposredno v prostorih MIKK-a. 

Poziv je odprt do ponedeljka, 26. 6. 2023. 

Skupaj bomo ustvarili magično poletno atmosfero in s tem prispevali k razvoju kulturne scene v Murski Soboti.

Lepo vas pozdravljamo,
Ekipa MIKK-a Murska

DELI