Predavanje: Vesna V. Godina- Problematika današnje mladine

Grajsko dvorišče ob 20.00
Petek, 7. julij 2017

____________________________
V sklopu prireditve Aktivno v poletje bo potekal prvi cikel predavanj na temo mladinske problematike.
Tokrat bo z nami priznana predavateljica, antropologinja, doktorica socioloških znanosti, vedno kritična in ažurna Vesna Godina.

Predavanje je namenjeno staršem mladostnikov, ki vse prehitro zgubijo stik s svojimi otroki in jih zelo težko razumejo.
Vabljeni ste seveda Vsi, ki Vas ta tematika zanima.

Aktivno v poletje je prireditev, ki jo organizira MIKK in se bo izvajala od 1. julija 2017 do 31. avgusta 2017, vsak dan med 9:00 – 12:00 in 15:00 – 20:00, vse dni v tednu razen ob nedeljah in praznikih.
Prireditev je namenjena mladim, otrokom in na splošno vsem, ki se radi družijo na prostem. V sklopu prireditve bo v MIKKu na voljo raznorazna oprema za rekreacijo (oprema za badminton, leteči diski-frizbiji, žoge, ipd.), organizirana bo tudi vodena vadba na prostem, brez pripomočkov 2x tedensko po 1uro na dan, v torek in četrtek, ki jo bo vodil kineziolog Mitja Dišič, občasno bodo potekale tudi kreativne delavnice in predavanja. Svoje aktivnosti bodo predstavila tudi nekatera društva in mladinske organizacije.
Glavno dogajanje bo potekalo na travniku pred murskosoboškim gradom, občasno pa tudi na Grajskem dvorišču, ploščadi in v Trubarjevem drevoredu.
Za aktualen program prireditve spremljajte MIKKovo spletno stran: www.mikk.si ali pa našo facebook stran: https://www.facebook.com/mikk.ms/

Vabljeni vsi, ki bi radi aktivno in v dobri družbi preživeli počitnice!!
Projekt je sofinanciran s strani Mestne občine Murska Sobota.

DELI