MIKKov teden mladih :10. MIKKov šahovski turnir za osnovne šole ter predstavitev MIKKovih glasbenih delavnic

V četrtek 4.maja so se na MIKKovem odru predstavile glasbene delavnice s kratkim koncertom, ki svoje aktivnosti izvajajo v sklopu MIKKovega mladinskega programa ( Kitarska delavnica Prvi prijem in bobnarska delavnica Govoreči bobni) ali pa gostujejo v prostorih MIKKa (Glasbena Ustvarjalnica KUD Dolina Miru). Najlepša hvala vsem učencem za nastop.
______________________________
V petek, 5.maja 2017 je potekal že 10. MIKKov šahovski turnir za osnovne šole. Udeležilo se ga je 46 šahistov iz pomurskih osnovnih šol.

V absolutni konkurenci osnovnih šol je zmago osvojila OŠ I Murska Sobota, 2. mesto je zasedla OŠ III Murska Sobota, 3.mesto pa je pripadlo OŠ Stročja vas.

Med posamezniki so rezultati po kategorijah naslednji:
Do 9 let:
1.mesto: Kumin Jure
2.mesto: Puconja Aljaž
3.mesto: Škof Samo

Do 12 let:
1.mesto: Kastelic Amadej
2.mesto: Kovač Mak
3.mesto: Pintarič Maj

Do 15 let:
1.mesto: Meglič Enej
2.mesto: Hanc Nejc
3.mesto: Lenček Kranjec Dani

Hvala vsem udeležencem in njihovim mentorjem za sodelovanje.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”10″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

DELI