Pester teden v projektu Aktivno v poletje

Objavljamo razpored aktivnosti za prihodnji teden od 9.7. do 14.7.

🏸Najprej bo v ponedeljek, 9. julija od 10.ure naprej z nami Društvo Nasmešek, ki bo za Vas pripravilo ustvarjalne delavnice in spretnostni poligon v Mestnem parku.
V popoldanskem terminu od 17.ure naprej pa bodo potekale rekreativne aktivnosti na travniku pred Gradom Murska Sobota.

🎎V torek, 10. julija bodo med 10. in 13. uro z Vami naše punce, ki vodijo MIKKova ustvarjalnica ”Od odpada do zaklada” z ustvarjalnimi delavnicami.
Popoldne od 17. ure naprej se boste lahko pobliže spoznali z Akrojogo, pod mentorstvom Gorazd Rituper in se rekreirali na travniku pred Gradom Murska Sobota.

💋V sredo, 11. julija med 10. in 13. uro boste lahko spet ustvarjali z našimi puncami iz MIKKova ustvarjalnica ”Od odpada do zaklada”.
Popoldne od 17. ure naprej se bo pričela Dvodnevna delavnica ličenja, ki bo potekala v klubskih prostorih, na travniku pred Gradom, pa bodo potekale rekreativne aktivnosti.

💄V četrtek, 12. julija med 10. in 13. uro se nam bo spet pridružilo Društvo Nasmešek z ustvarjalnimi delavnicami in spretnostnim poligonom.
Popoldne od 17. ure naprej bo v klubskih prostorih potekala 2.dan Dvodnevna delavnica ličenja, na travniku pred Gradom, pa se boste lahko razgibavali na rekreativnem poligonu.

🏌️‍♂️🕳️🕸️V petek, 13. julija med 10. in 13. uro boste lahko spet ustvarjali z našimi puncami iz MIKKova ustvarjalnica ”Od odpada do zaklada”.
Popoldne od 17.ure naprej pa se boste lahko preizkusili v disk golfu, saj bo z nami Disc Golf Pomurje. Vabljeni tudi na otvoritev Razstava fotografij mladinske izmenjave “CultureCrash”.

🏸✂️V soboto, 14. julija med 10. in 13. uro boste lahko spet ustvarjali z našimi puncami iz MIKKova ustvarjalnica ”Od odpada do zaklada”.
Popoldne od 17. ure naprej pa se nam pridružite pri rekreaciji na travniku pred Gradom Murska Sobota.

Se vidimo!😀

 
DELI