Razpisi in pozivi

Loading Dogodki

« All Dogodki

Odprto obrobje: Sara Kager – ”Jutra v G – molu”

marec 29 @ 18:00 - 23:00

Petek, 29.marec 2019
MIKKova galerija Odprto obrobje
18.00
vstop prost
____________________
◼︎SARA KAGER: ”Jutra v G-molu◼︎
Odprtje fotografske razstave

Sara Kager, fotografinja iz Pomurja, se s fotografijo ukvarja že več kot 10 let. Zaključila je študij Grafičnih in interaktivnih komunikacij na Univerzi v Ljubljani in diplomirala iz studijske fotografije pod mentorstvom Darka Slavca.

Sara deluje na več področjih umetniškega ustvarjanja, vse od oblikovanja, video produkcije in poezije, najbolj prepoznavna pa je na področju fotografije. Kljub svoji mladosti je že večkrat razstavljala v Ljubljani, Mariboru, Celju in na Ptuju, kjer je prejela odlične kritike s strani akademskih umetniških krogov. Prav tako je dobitnica mnogih fotografskih nagrad v tujini in pri nas, kar ji je prineslo prepoznavnost doma ter širše.

Fotografska razstava ”Jutra v G-molu” je serija aktov, ki temelji predvsem na lepoti naravnega, kar je tudi rdeča nit. Prikazati telo v obliki, kakšrni je, prikazati trenutke življenja brez olepševanja in v njegovi surovosti najti krhkost in mehkobo. Je odraz enostavnosti in hkrati kompleknosti človeka, kontrast pridiha mistike in čiste realnosti, svetlobe in senc, barvne in črnobele tehnike.
_____________________
* Razstava bo na ogled do 12. aprila 2019.

DELI

Podrobnosti

Datum:
marec 29
Čas:
18:00 - 23:00

Organizator

MIKK
Telefon:
02 534 98 90

Prizorišče

MIKK Murska Sobota
Trubarjev drevored 4
Murska Sobota, Slovenija
+ Google Map

Designed using Metrolo Premium. Powered by WordPress.