Metal klavnica XLVIII

Loading Dogodki

« All Dogodki

Metal klavnica XLVIII

december 16 @ 21:00 - december 17 @ 3:30

4€

▶︎METAL KLAVNICA XLVIII◀︎
MIKK Murska Sobota v sodelovanju z Pickak entertainment vabi na:
******************************************
METAL KLAVNICA XLVIII:

•WITHIN DESTRUCTION (slamming deathcore, Slo)
•MINCING FURY(death/grind – Ćeška)
•VALUK(black metal, Slo)

🔴MIKK Murska Sobota Sobota,
16. December 2017
vrata: 21.00, koncert: 21.30 uri
vstopnina: 4 €
www.mikk.si
******************************************

▶︎WITHIN DESTRUCTION
Jeseniški juvel, ki je nastal leta 2012, se strmo vzpenja po stopnicah metalskega olimpa. Zasedba ima za sabo že vrsto nastopov po evropi in se odpravlja naslednje leto preko luže pokazat »ami-jem« kdo dela najboljšo polento!!! Njihov prvenec »Void« je izšel preko nemške založbe Rising Nemesis Records in je bil sprejet fantastično s strani recenzentov in metalskim množic. Slamming deathcore at its finest!!!
info:
https://www.facebook.com/WithinDestructionSlo/
▶︎MINCING FURY
Brutalni čehi ali poznate kaj drugega? Že spet pri nas ena izmed čeških zasedb, ki se poigra z vižami death grinda. Zasedba je nastala dalnjega leta 1996, je pa mirovala vse do leta 2002, ko se ustanovnima članoma (Topi, ki je bil zelo slab bobnar in znan tudi iz zasedbe PIGSTY, ter Mrkev) pridružijo basist, bobnar in drugi vokalist. Zasedba kar hitro postane stalnica na priznanih čeških festivalih, kot so Fecal Party, Obscene Extreme in Brutal Assault. Šele čez čas se prebijejo v tujino in tokrat prvič v Slovenijo!! Must see show!!!
info:
https://www.facebook.com/MincingFuryOfficial/

▶︎VALUK
Valuk je štiričlanska zasedba poimenovana po prvem karantanskem knezu, ki se je leta 2012 prebudila iz idrijskega podzemlja in pričela svoje temačno potovanje na površje z ustvarjanjem pagan black metala. Junija 2013 je izšel prvi singl Meč očetov. Decembra leta 2014 je skupina objavila svoj prvi EP v samozaložbi s štirimi skladbami. Marca 2016 je skupina izdala singl Reka gori, ki je napovedoval prvenec skupine, luč sveta pa je ugledal februarja 2017 pod imenom Kri gotove smrti. Album izdan v samozaložbi je požel veliko pozitivnih kritik tako doma kot v tujini. Valuk nadaljuje svoje potovanje v slogu: iz globin idrijskega podzemlja se sence plazijo proti površju in podoživljajo preteklost slovenske grude.

https://www.facebook.com/ValukBand/

Podrobnosti

Začetek:
december 16 @ 21:00
Konec:
december 17 @ 3:30
Cena:
4€

Organizator

MIKK
Telefon:
02 534 98 90

Prizorišče

MIKK Murska Sobota
Trubarjev drevored 4
Murska Sobota, Slovenija
+ Google Map