Razpisi in pozivi

Loading Dogodki

« All Dogodki

Metal Klavnica LII

april 6 @ 22:00 - april 7 @ 3:30

5€

Sobota, 6.4.2019
MIKKov klubski prostor
22.00
Vstopnina 5€
_________________
🔴 DARK SPHERE (Slo)

Dark Sphere so simfonična black metal skupina iz Prekmurja. Glasba, ki jo ustvarjajo je mešanica black, dark, simfoničnega, melodičnega in goth metala. Njihovo poslanstvo je raziskati skrivnosti vsemogočega vesolja in ga pojasnit s svojo glasbo.
__________________

🔴 DICKLESS TRACY, brutal death metal/grind (Brežice)
https://www.facebook.com/dicklesstracygrind/

Skupina je nastala leta 1997 v Brežicah. Že naslednje leto so izdali dva splita, leta 1999 pa je v samozaložbi izšel prvenec The New Domination, založila ga je Jedi Govna Tapes. Po dveh letih in še treh izdanih splitih je leta 2001 na vrsto prišel drugi studijski album Of Light and Darkness. Njihov prvi in hkrati edini EP je izšel leta 2006 z naslovom Deeds of Grind (Live in Brezice 2006). Tretji album polne dolžine, Halls of Sickness, je izšel leta 2009 v založbi On Parole Productions. Do leta 2014, ko pri isti založbi izdajo četrti album Paroxysm of Disgust, so izšli še štirje spliti, leta 2011 tudi s prvo slovensko grindcore skupino Extreme Smoke 57.Po letu 2014 niso izdali nobenega splita več, saj po besedah Tomija Cepanca to ni več “in”.

_________________
🔴NECROTIK (Slo)

➡︎NECROTIK je novomeško-ljubljanska zasedba, ki trese odre že od leta 2007. Njihov štab se nahaja v Novem mestu, v najbolj umazanem kotičku Balkana. Ker se neradi predalčkajo, so svoj stil preimenovali v HARDCORE PORNPOP. Hitro, agresivno in ritmično. ”Budali paše šamar attitude” metalsko kompozicijo začinijo z edinstvenim balkan melosom.
»Moderni pridigar norosti« Aljoša Hrastar s psalmi norosti trka na vest poslušalca, medtem ko s svojim »groove bratom« Blažem Lončarjem trgata publiko na pol s svojimi ”sedem strunskimi riffažami”. Tadej Cholewa in njegove ”slap bass linije” v očeh in ušesih publike vzpodbudijo frekvenco, vredno imena ”Mr. Cholo himself”, bobnarski šus Timoteja Hrastarja pa udari tako močno, da zadoni tako v glavi kot v srcu.
Leta 2008 Necrotik posnamejo demo cd ”HOLIER THAN YOU”, le par mesecev kasneje pa EP z naslovom ”SYNONYMOUS WITH DEAD” in izdajo singla ”Icons of impurity”. Vsem izdelkom sledijo promocijski koncerti v Sloveniji in tujini, kjer se Necrotik pojavijo kot ”main act” ali kot predskupina nastopajočim kot so npr. Vulcano (BRA), Noctiferia, Sweet Sorrow, Zaklonišče prepeva, Sarcasm,…

Po dveh letih, preživetih v prostoru za vaje in studiju, se Necrotik vrnejo na odre z prvencem ”BALKAN IDIOCRACY”. Album v samozaložbi izide junija 2014. Promocijska turneja je potekala v Sloveniji in zunaj meja. Na Hrvaškem Necrotik igrajo na razprodanem Dark O Metal festu s soborci God Scard in hrvaškimi Cold Snap.

Proti koncu 2015 se ponovno zaprejo v studio, da se posname EP ”WAKE UP”. Album, ki je še bolj jezen, brutalen in groovy od njegovega predhodnika.

Na polovici leta 2017 band po krajšem odmoru v Orto baru napove ponovni odhod v studio, z namenom posneti drugi dolgometražni album ”HOMO STUPIDUS”.

→18.11.2018 Necrotik izdajo prvi singel in videospot za pesem ”Take a selfie, fake a life” iz težko pričakovanega albuma, ki je izsel 20.12.2018. Homo Stupidus promo turneja se tako prične decembra 2018 in nadaljuje v leto 2019.

* Projekt Alternativna godba je podprt s strani Ministrstva za kulturo RS

DELI

Podrobnosti

Začetek:
april 6 @ 22:00
Konec:
april 7 @ 3:30
Cena:
5€

Organizator

MIKK
Telefon:
02 534 98 90

Prizorišče

MIKK Murska Sobota
Trubarjev drevored 4
Murska Sobota, Slovenija
+ Google Map

Designed using Metrolo Premium. Powered by WordPress.