Razpisi in pozivi

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Klubski maraton Radia Študent: Apory Museum, Baltazar

20. oktober, 2018 @ 21:00 - 21. oktober, 2018 @ 2:00

Sobota, 20.10.2018
MIKKov klubski prostor ob 21.00

Vstop prost!
____________________

Klubski maraton Radia Študent – najmladostnejša in najbolj nora koncertna turneja na domačih tleh letos že osemnajstič razpira preseke alternativne klubske infrastrukture in nove domače ustvarjalnosti.

Kompilacija Klubskega maratona
https://zars.bandcamp.com/album/klubski-maraton-2018

➡︎Apory Museum
Post sentiš iz centra

Klubskemu maratonu 2018 se priključuje potujoči muzej ubranih post sentiš instrumentalov in blagoglasnih vokalnih izbruhov. Ljubljanski kvartet zaznamuje poznavalsko prepletanje alternativnega rock pesmopisja, grungerskega weltschmerza, shoegazerskega anti-patosa, puščavske dezorientiranosti in arktično gladkih teksturnih plastenj … Muzej aporije ali svojstvena sestavljanka nerešljivih žanrskih ugank.

*Člani:
Aljaž Košir (bobni, sampler)
Igor Marjanovič (vokal, sintesajzer, računalnik)
Matevž Kovačič (kitara, sintesajzer, računalnik)
Žiga Jelovčan (bas, sampler)
Gašper Livk (bas)
__________________________________
➡︎Baltazar
Druidski prog iz Seattla ob Sotli

Baltazar iz Polja pri Bistrici ne prinaša miru vašemu novorejenemu božjemu sinu, kot tudi ne praktičnih izumov za lajšanje vsakdana. Naš Baltazar je dvoglava tehnično nadrkana druidska pojava z odkritosrčno fascinacijo nad kozmičnim. Kot njegov animirani soimenjak, je mojster fuzije, neslutenih zavojev in nepričakovanih razpletov. Šamanski riffi, obredni ritmi in mistični sintetični zvoki v službi prvobitne izkušnje arhetipskih kitarskih muzik.

*Člani:
Valentino Božiček (bobni, sample mašina)
Damjan Dobrina (kitare)

🔴O Klubskem maratonu
Klubski maraton Radia Študent je pomembnejši generator nove glasbene ustvarjalnosti v Sloveniji, ki s svojim utečenim programom dela odkriva, vzpodbuja in promovira nove kreativne presežke domače alternativne glasbene produkcije. Je izjemno uveljavljena oblika predstavljanja nove glasbene produkcije, ki ob intenzivni medijski podpori (preko programa Radia Študent, najav drugih medijev in obširne promocije) postavlja idealno platformo za nadaljnji razvoj vzhajajočih glasbenih ustvarjalcev. Vedno pogosteje pa Klubski maraton daje smernice tudi organizatorjem poletnih alternativnih glasbenih festivalov, ki že v istem letu vabijo izbrane maratonce na svoje festivale. Bistvo Klubskega maratona je, da omogoči prodor še neuveljavljenim alternativnim glasbenim skupinam, ki ob kreativnosti, svežini in originalnosti izkazujejo jasne obete in ambicije za nadaljnji ustvarjalni razvoj.

DELI

Podrobnosti

Začetek:
20. oktober, 2018 @ 21:00
Konec:
21. oktober, 2018 @ 2:00

Organizator

MIKK
Telefon:
02 534 98 90

Prizorišče

MIKK Murska Sobota
Trubarjev drevored 4
Murska Sobota, Slovenija
+ Google Map

Designed using Metrolo Premium. Powered by WordPress.