Vstopnice za Festival MIKK22 že v prodaji

Festival MIKK22
petek,14. september & sobota, 15. september 2018
MIKK Murska Sobota

👉👉👉👉 Vstopnice so v prodaji v MIKKovi kavarni.

VSTOPNINA:
Festivalska vstopnica 10€
Dnevna vstopnica (petek) 5€
Dnevna vstopnica (sobota) 8€

__________________________________

Petek, 14. september 2018, MIKKov klubski prostor:

Jubilejna Metal klavnica L znotraj klubskega prostora

Darkfall
Avstrijska thrash death metal skupina Darkfall, ki prihaja iz Graza je bila ustanovljena zdaj že davnega leta 1995. Za sabo imajo 7 objavljenih studijskih albumov. Na svojih koncertih trenutno predstavljajo akutalni album z naslovom At The End Of Times, ki vključuje epske kitarske rife in močne bobnarske ritme. Zadnji album je izšel pri založbi Black Sunset/MDD Records lansko jesen.

Sobota, 15. september 2018, MIKKov klubski prostor:

7AM – the band
Trojka z nedoločljivo točko izvora, bivanja in gibanja. V glasbi pa razgledana skozi jasen garažni kontinuum punk rockersko in grungevsko navdahnjenih muzik zadnjih toliko in toliko let, vendar v odnosu do večine podobnih bolj ali manj trendovskih, bolj ali manj oguljenih in preživetih inačic, predvsem izvrstna s pesmimi in tudi za odtenek popovsko ambiciozno fino ter radoživo pevsko evforijo.

Dogs in Kavala
Dogs in Kavala so hiter in mladi trio iz Beograda, ki igra garažno psihedelijo. Nastali so aprila leta 2016. Utopljeni v beograjsko vsakodnevnico, so 3 fantje iz različnih krajev iz področja bivše Jugoslavije odločili, da bodo skupaj igrali. Hipnotizirani udarci bobna, hiter bas tert reverb učinki kitare vas bodo teleportirali na peščeno plažo, da ujamete že zadnje sončne žarke letošnjega poletja.

Demolition Group
Demolition Group ostajajo brezkompromisna rock zasedba in še vedno delujejo na robu alterja in undergrounda. Veterani slovenske rock scene napovedujejo koncerte z eksplozivnim nabojem, še bolj udarni in samosvoji. Jasni in glasni, z občutljivim in kritičnim odnosom do aktualnega dogajanja in čedalje večje atomizacije družbe. Novi album »Pojdiva Tja« sicer nima tako neposrednega in aktivističnega naboja, kot sta ga imela predhodna »Planet starcev« in »Zlagano sonce«, še vedno pa ohranja tako skozi glasbo, tekste in pojavnost kritičen odnos do dogajanja okrog nas. Z več kot 30 leti ustvarjanja so Demolition Group ena najbolj trdoživih in avtentičnih skupin pri nas, njihova glasba pa je samosvoj in energičen spoj ritma, kitarskih rifov in arhaičnega vokala, ki se prepleta z zvokom saksofona in v zadnjem obdobju tudi elektronike.

DELI