Predavanje: Ljubezen – za vedno ali zavedno?

KAJ? PREDAVANJE: Ljubezen za vedno ali zavedno?
˝Partnerski odnosi skozi fazo zaljubljenosti, boja in odtujenosti, v novo povezanost in stik.˝

KDO? dr. Albert in Leonida Mrgole
KDAJ? Četrtek, 24. maj 2018 ob 19:00 uri
KJE? MIKKov klubski prostor (MIKK Murska Sobota, Trubarjev drevored 4, 9000 Murska Sobota)
VSTOP PROST!
……………………..……………………..……………………..……………………..…..

Kaj je zaljubljenost in kaj ljubezen?
Zavestna odločitev za odnos?
Sem v odnosu slišan in razumljen?
Kako se soočiti s konflikti in bolečinami v partnerskem odnosu?
S partnerjem imava različne poglede na partnerski odnos, kdo ima prav?

To so le nekatera vprašanja, o katerih bomo razmišljali in iskali odgovore skozi predavanje. Dr. Albert in Leonida Mrgole sta zakonski par in družinska ter partnerska svetovalca. V svojih predavanjih poudarjata: ˝Zavedanje o tem, kaj se dogaja z nami, je najpomembnejše za to, kakšne odnose imamo okrog sebe. ˝
Tekom predavanja nam bosta predavatelja podala ˝mali zemljevid˝ zavedanja za situacije v partnerstvu v vsakdanjem življenju, z namenom, da si najdemo oporne točke, v smeri povezovanja.
……………………..……………………..……………………..……………………..
Dr. Albert Mrgole je sistemski družinski terapevt, psiholog, doktor sociologije in Imago partnerski terapevt. Njegovo področje dela so vodenje družinskih terapij in svetovanj, vodenje treningov za partnerje in starše, izvajanje supervizij za različne sisteme (mladinske centre, šole, delovne kolektive), izvajanje izobraževanj po meri za različne kolektive, delo s šolskimi težavami. V svojem delovanju, ki izhaja iz izkušenj sistemskega pogleda in dela, združuje prakso psihologa, ki ga je zaznamovala izkušnja dela v vzgojnem zavodu, in željo po znanstvenem razumevanju, ki jo dopolnjuje s teoretskim pogledom sociologa kulture.

Leonida Mrgole je refleksoterapevtka, imago edukatorka, imago facilitatorka. Ob lastni praksi zadnja leta sodeluje kot koterapevtka in svetovalka na skupnih partnerskih svetovanjih z možem Albertom, kjer s svojimi inovativnimi in pragmatičnimi rešitvami prispeva zelo pomemben del k uspešnosti svetovalnega procesa. Svoje izkušnje povezuje z močnim intuitivnim darom za reševanje vzgojnih dilem, v predavanja pa vključuje demonstracije primerov iz lastnega družinskega življenja, ki so poučne in prepričljive.

DELI