Otvoritev prve letošnje razstave v galeriji Odprto obrobje

V petek 16.3.2018 je v MIKKovi galeriji Odprto obrobje potekala otvoritev prve letošnje razstave, kjer smo gostili mlado umetnico Petjo Kolenko.

Razstava nosi naslov Jungle Boogie. Petja se pri svojem likovnem ustvarjanju ne posveča zgolj eni tehniki ali likovnemu področju, dopušča si popolno svobodo in se ne omejuje ter tako vedno odkriva nove likovne svetove. V večini del med sabo kombinira različne slikarske in risarske tehnike.

Za njena dela so značilne močne in žive barve.Večina del je tematsko popolnoma nepredmetnih, sestavljena iz razigranih kombinacij in razmerij barv ter oblik v različnih tehnikah. Pojavljajo se tudi motivi abstrahirane človeške figure, ženskega akta in domišljijski avtoportreti, ki jih kombinira z različnimi vzorci in oblikami.
Skozi svoja dela uresničuje lastno dojemanje sveta, njena dela so vedno polna pozitivne energije, igriva, malce čudaška in skrivnostna.

Razstava je na ogled do 30. marca 2018.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”19″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

DELI